Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 14 July 2020

2020.07.14 - Nyhetsbrev

Oracle lanserer flere kritiske oppdateringer for juli. Phorpiex botnet står bak mye spredning av malware i juni. Litt sommerlesing: Hva er Ransomware?

Oracle lanserer flere kritiske oppdateringer for juli

Oracle har lansert en oversikt over patcher som rulles ut i dag tirsdag 14. juli 2020. Det er et stort antall av Oracles produkter som blir oppdatert. Se vedlagte referanse for detaljer
Referanser
https://www.oracle.com/security-alerts/cpujul[...]

Phorpiex botnet står bak mye spredning av malware i juni

Phorpiex botnet var det nest mest oppdagede malwaret i juni og det er kjent for å distribuere skadevare og spam. Botnetet sender ut epost med et blunkefjes som emne og prøver å få mottakeren til å åpne en zip-fil som inneholder Avaddon ransomware.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/this-botnet-has[...]

Hva er ransomware?

Trodde du ransomware var ny teknologi? Det startet med kassetter, og har utviklet seg etter hvert som teknologiene vi bruker blir mer og mer avansert. I denne artikkelen kan du lese om hvordan løsepengevirus ble til, hvorfor er det så populært og hvordan skal du beskytte deg mot det
Referanser
https://www.zdnet.com/article/ransomware-an-e[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>