Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 7 October 2021

2021.10.07 - Nyhetsbrev

Biden-administrasjonen ønsker å danne massiv allianse for motarbeide løsepengevirus. Sikkerhetsoppdateringer tilgjengelige for Firefox 93.

Sikkerhetsoppdateringer tilgjengelige for Firefox 93

Mozilla har sluppet nye sikkerhetsoppdateringer til Firefox 93. Oppdateringene forhindrer utnyttelse av en rekke svakheter, hvorav fire anses som kritiske. Flere av feilene var relatert til memory-safety og kunne i verste fall utnyttes til å eksekvere vilkårlig kode på systemet.
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

Biden-administrasjonen ønsker å danne massiv allianse for motarbeide løsepengevirus

I en pressekonferanse uttalte USAs president, Joe Biden, at de ønsker å samle 30 land til et møte hvor det skal diskuteres hvordan man kan begrense spredningen av løsepengevirus. De ønsker også å danne alliansen "Counter-Ransomware Initiative" som skal arbeide mot det samme formålet. Tidligere i år ble også Ransomware Task Force etablert, som bestod av representanter fra en rekke større teknologi- og sikkerhetsaktører, deriblant Microsoft, McAfee og Citrix. Biden-administrasjonen varslet samtidig om hard linje mot Russland, da FBI mener at russiske aktører har stått bak de nylige løsepengevirus-angrepene mot kritisk infrastruktur i USA.
Referanser
https://www.digi.no/artikler/danner-massiv-al[...]
https://www.digi.no/artikler/sikkerhetsgigant[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>