Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 28 October 2021

2021.10.28 - Nyhetsbrev

Adobe med sikkerhetsoppdatering for flere produkter. Twitter deler erfaringer om utrulling av hardwarenøkler og 2FA. Cisco har sluppet sin halvårlige sikkerhetsoppdatering for ASA, FMC og FTD.

Adobe med sikkerhetsoppdatering for flere produkter

Adobe har kommet med en rekke sikkerhetsoppdateringer for flere produkter, blant annet Lightroom, Illustrator og Photoshop.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security.html

Twitter deler erfaringer om utrulling av hardwarenøkler og 2FA

Twitter deler erfaringer rundt en større utrulling og støtte for hardware-nøkler som YubiKey og andre 2FA-løsninger. Interne brukere er nå pålagt å bruke en hardware-basert sikkerhetsnøkkel, etter en større sikkerhetshendelsen i 2020. Noen av Twitters slutbrukere blir nå også pålagt å bytte til 2FA.
Referanser
https://www.bleepingcomputer.com/news/securit[...]
https://blog.twitter.com/engineering/en_us/to[...]

Cisco har sluppet sin halvårlige sikkerhetsoppdatering for ASA, FMC og FTD

Cisco har sluppet en oppdatering for flere av sine brannmurer. Flere av sårbarhetene har blitt merket med høy viktighet. EKomCERT framhever i en melding om svakhetene spesielt CVE-2021-34790 og CVE-2021-34791. Disse omhandler sårbarhet i SIP og FTP ALG. Sårbarheten kan utnyttes til å åpne opp ikke-autoriserte forbindelser til bakenforliggende beskyttede systemer, og det er publisert en proof-of-concept(POC) for utnyttelse av sårbarhetene.
Anbefaling
Installer patcher.
Referanser
https://tools.cisco.com/security/center/viewE[...]
https://samy.pl/slipstream/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>