Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 8 October 2021

2021.10.08 - Nyhetsbrev

Flere sikkerhetsoppdateringer utgitt for Apache HTTP-serverproblem. Google varsler 14 000 Gmail-brukere om målrettede phishing-angrep. Google har gitt skkerhetsoppdatering for Chrome.

Flere sikkerhetsoppdateringer utgitt for Apache HTTP serversvakhet

Flere sikkerhetsoppdateringer utgitt for å løse en Apache HTTP serversvakhet etter at det ble funnet at reparasjonen for CVE-2021-41773 i Apache HTTP Server 2.4.50 var utilstrekkelig.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/additional-fixe[...]
https://httpd.apache.org/security/vulnerabili[...]

Google varsler 14 000 Gmail-brukere om målrettede phishing-angrep.

Google har sendt e-postvarsler til mer enn 14 000 Gmail-brukere om at de har vært målet for et phishing-angrep organisert av den statlige sponsede hackinggruppen APT28.
Referanser
https://therecord.media/google-notifies-14000[...]

Google har gitt skkerhetsoppdatering for Chrome

Google har gitt ut ny versjon av Chrome for Windows, Mac og Linux. Denne fikser fire sikkerhetssvakheter rangert med høy kritikalitet.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2021/10[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>