Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 4 January 2023

2023.01.04 - Nyhetsbrev

Kritiske sårbarheter hos Ferrari, BMW, Rolls Royce, Porsche osv. Raspberry Robin brukes til angrep mot finanssektoren i Europa.

Kritiske sårbarheter hos Ferrari, BMW, Rolls Royce, Porsche osv.

En gruppe sikkerhetsforskere har undersøkt appene og APIene til diverse billevarandører for svakheter. De har blant annet fått muligheten til å låse opp biler, starte biler, logge inn på interne tjenester hos leverandørene, logge inn som ansatte uten passord, ta full kontroll over brukerkontoer osv. Les rapporten for en gjennomgang av svakhetene.
Referanser
https://samcurry.net/web-hackers-vs-the-auto-[...]

Raspberry Robin brukes til angrep mot finanssektoren i Europa

Sikkerhetsforskere har avdekket at malware-rammeverket Raspberry Robin har blitt brukt i angrep mot europeiske firmaer i finans- og forsikringssektoren. Raspberry Robin sprer seg blant annet via USB-enheter og har vært observert også i Norge de siste månedene. Rammeverket er både vanskelig å detektere og dekompilere. Se bloggposten for en detaljert gjennomgang av sakene med IoCer.
Referanser
https://www.securityjoes.com/post/raspberry-r[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>