Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 19 January 2023

2023.01.19 - Nyhetsbrev

Oracle har sluppet sin kvartalsvise sikkerhetsoppdatering. Mailchimp kunngjør nytt datainnbrudd. Mozilla utgir sikkerhets-oppdateringer for Firefox.

Oracle har sluppet sin kvartalsvise sikkerhetsoppdatering

Oracle har sluppet sin kvartalsvise sikkerhetsoppdatering som utbedrer 327 svakheter i en rekke av deres produkter. Vi anbefaler alle med produkter fra Oracle om å ta en grundig gjennomgang av oppdateringen.
Referanser
https://www.oracle.com/security-alerts/cpujan[...]

Mailchimp kunngjør nytt datainnbrudd

Markedsførings-giganten Mailchimp har lagt ut en ny kunngjøring om enda et datainnbrudd som har lekket bruker-data. Dette er det andre datainnbruddet selskapet har hatt de siste seks månedene, hvor begge angrepene er nesten identisk utført. Trusselaktøren målrettet seg mot Mailchimp sine ansatte ved hjelp av sosial manipulering. På denne måten fikk de tak i passordene til de ansatte.

Sist gang Mailchimp ble kompromittert ble kunde-dataene som ble hentet ut brukt til målrettede phishing-angrep.
Referanser
https://techcrunch.com/2023/01/18/mailchimp-h[...]
https://mailchimp.com/january-2023-security-i[...]

Mozilla utgir sikkerhets oppdateringer for Firefox

17. januar ble Firefox versjon 109 kunngjort. Denne sikkerhetsoppdateringen fikser flere store sikkerhetshull, den mest alvorlige går ut på å tillate lesing av tilfeldige filer.
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>