Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 8 March 2023

2023.03.08 - Nyhetsbrev

Mars-oppdatering for Android fikser over 50 svakheter. Russisk-tilknyttet aktør sender video-konferanse forespørsler.

Russisk-tilknyttet aktør sender video-konferanse forespørsler

Proofpoint melder at TA499 (Vovan/Lexus) en russisk-tilknyttet aktør som har vært aktiv siden minst 2021. Aktøren kjører nå en kampanje der de prøver å lure europeiske og nord-amerikanske personer til å delta i telefon- eller video-konferanser som blir tatt opp. Målet med aksjonen er mest sannsynlig å lure personene til å avsløre ting som kan brukes i propaganda-øymed i forbindelse med Russlands krigføring i Ukraina.
Referanser
https://www.proofpoint.com/us/blog/threat-ins[...]

Mars-oppdatering for Android fikser over 50 svakheter

Google har sluppet sin månedlige oppdatering for Android-operativsystemet og fikser over 50 svakheter. De to mest alvorlige svakhetene denne måneden ligger i system-komponenten og kan brukes for å kjøre kode via nettverket uten av brukeren foretar seg noe (RCE). Det er ikke rapportert om at noen av svakhetene utnyttes i pågående angrep. Vi anbefaler å patche så fort en oppdatering er tilgjengelig.
Referanser
https://www.securityweek.com/androids-march-2[...]
https://source.android.com/docs/security/bull[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>