Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 13 March 2023

2023.03.13 - Nyhetsbrev

Mandiant skriver om Nord-Koreanske UNC2970 og angrep mot media og teknologi-firmaer. Sensitive persondata om medlemmer av Representantenes hus til salgs.

Mandiant skriver om Nord-Koreanske UNC2970 og angrep mot media og teknologi-firmaer

Mandiant har fulgt en Nord-Koreansk gruppering kalt siden UNC2970 siden 2022. Sikkerhetsselskapet har nå observert et angrep mot et amerikansk teknologi-firma. I forbindelse med etterforskning av dette angrepet har de avdekket tre nye verktøy brukt av trusselaktøren. I etterkant har Mandiant funnet flere vestlige media-organisasjoner som har vært utsatt for innbrudd.
Referanser
https://www.mandiant.com/resources/blog/light[...]

Sensitive persondata om medlemmer av Representantenes hus til salgs

Forsikringsselskapet DC Health Link har vært utsatt for et data-innbrudd forrige uke. Dette firmaet blir brukt til å forsikre alle medlemmer og ansatte i Representantenes hus. Informasjonen som ble stjålet inneholder blant annet personnummer, adresse, telefon-numre, familie-medlemmer og epost-adresser. Det skal ikke ha lekket helse-informasjon.
Referanser
https://www.theguardian.com/us-news/2023/mar/[...]
https://securityonline.info/significant-data-[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>