Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 11 September 2019

2019.09.11 - Nyhetsbrev

Google har sluppet Chrome versjon 77. Microsoft fikser 80 svakheter i månedlige sikkerhetsoppdatering for september. SAP fikser en rekke svakheter i månedlige sikkerhetsoppdatering. Adobe med sikkerhetsoppdatering til Flash Player og Application Manager installer.

Google har sluppet Chrome versjon 77

Chrome versjon 77 er nå ute i stabil utgave for Windows, Mac, Linux og Android. Den nye versjonen utbedrer en rekke svakheter, hvor én er rangert som kritisk. Det anbefales å oppgradere.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2019/09[...]

Microsoft fikser 80 svakheter i månedlige sikkerhetsoppdatering for september

Microsoft er ute med sin månedlige sikkerhetsoppdatering. Denne gangen er det snakk om hele 80 svakheter for 15 produkter som fikses, hvorav 17 anses for å være kritiske.

Blant svakhetene som fikses finnes også to nulldagssårbarheter (CVE-2019-1214 og CVE-2019-1215) som altså allerede utnyttes aktivt til angrep. Begge disse benyttes for å oppnå utvidet tilgang til et system.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/microsoft-patch[...]
https://krebsonsecurity.com/2019/09/patch-tue[...]
https://portal.msrc.microsoft.com/en-us/secur[...]

SAP fikser en rekke svakheter i månedlige sikkerhetsoppdatering

SAP gir ut sin månedlige sikkerhetsoppdatering for september, og fikser denne gangen 10 tildels alvorlige svakheter i sine produkter. Samtidig kommer de også med oppdateringer til tre tidligere publiserte oppdateringer.
Referanser
https://wiki.scn.sap.com/wiki/pages/viewpage.[...]

Adobe med sikkerhetsoppdatering til Flash Player og Application Manager installer

Adobe gir ut en oppdatering for Flash Player som fikser flere kritiske svakheter. Både Windows, macOS, Linux og Chrome OS er berørt av svakhetene. Samtidig slippes også en oppdatering som fikser en alvorlig svakhet i Application Manager installer for Windows.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]
https://helpx.adobe.com/security/products/app[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>