Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 24 September 2019

2019.09.24 - Nyhetsbrev

Microsoft sender ut en hasteoppdatering som fikser en kritisk feil i Internet Explorer 9 og 11. Svakheten utnyttes allerede aktivt til angrep!

Microsoft sender ut en hasteoppdatering for kritisk feil i Internet Explorer 9 og 11

Microsoft sender ut en hasteoppdatering for Internet Explorer som skal verne brukerne mot en svakhet som gjør at angripere kan kjøre ekstern kode hos brukeren. Svakheten utnyttes allerede til aktive angrep! Utnyttes denne feilen på riktig måte, vil angriperen oppnå samme rettigheter som brukeren selv. Hasteoppdateringen gjelder også en tjenestenekt-feil i Microsoft Defender.

Vi anbefaler å oppdatere så fort som mulig, eller aller helst å bruke en annen nettleser enn den utdaterte Internet Explorer.
Anbefaling
Oppdater Internet Explorer til nyeste versjon.
Referanser
https://threatpost.com/microsoft-internet-exp[...]
https://portal.msrc.microsoft.com/en-US/secur[...]
https://support.microsoft.com/en-us/help/4522[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>