Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 18 September 2019

2019.09.18 - Nyhetsbrev

Medisinsk informasjon lekket for 13.7 millioner pasienter i USA. Emotet spam kampanje fortsetter å plage e-postmottakere. Vmware har kommet med oppdateringer.

Medisinsk informasjon lekket for 13.7 millioner pasienter i USA

Det tyske frimaet Greenbone Networks har oppdaget 590 online arkiv som ble benyttet til lagring av medisinske bilder. Til sammen inneholdt arkivene rundt 737 millioner bilder, hvorav mer enn 400 millioner var tilgjengelige for direkte nedlastning. Bildene lå eksponert på servere uten noen form for passordbeskyttelse eller kryptering.
Referanser
https://www.theregister.co.uk/2019/09/17/24m_[...]

Emotet spam kampanje fortsetter å plage e-postmottakere

I følge en webpost på Virusbulletin.com begynte Emotet en ny spam-kampanje på mandag. Den nye kampanjen siterer tidligere e-poster og omgår på denne måten spamfilteret i mange sikkerhetsprodukter
Referanser
https://www.virusbulletin.com/blog/2019/09/ne[...]

Vmware har kommet med oppdateringer

Oppdateringene utbedrer flere svakheter for vSphere ESXi og vCenter Server
Anbefaling
Installer patcher.
Referanser
https://www.vmware.com/us/security/advisories[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>