Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 6 September 2021

2021.09.06 - Nyhetsbrev

Cisco Enterprise NFV Infrastructure Software autentiserings-svakhet. Babuk ransomware sin fulle kildekode lekket på hackerforum.

Cisco Enterprise NFV Infrastructure Software autentiserings-svakhet

En sårbarhet i funksjonen TACACS+ autentiseringsløsning i Cisco Enterprise NFV Infrastructure Software (NFVIS) kan tillate en ikke-autentisert, ekstern angriper å omgå godkjenning og logge på en sårbar enhet som administrator. Svakheten er regnet som kritisk med CVSS-score på 9.8.
Referanser
https://tools.cisco.com/security/center/conte[...]

Babuk ransomware sin fulle kildekode lekket på hackerforum

Babuk Locker, også kjent internt som Babyk, er en ransomware-operasjon som ble lansert i begynnelsen av 2021 da banden begynte å stjele og kryptere data.

I følge nettstedet VX-underground, har et av medlemmene av hacker-gruppen lagt ut kildekoden til programvaren Babuk har benyttet i angrepene sine på et populært russisktalende hackingforum.

Dette medlemmet hevdet å lide av dødelig kreft og bestemte seg for å slippe kildekoden mens de "levde som et menneske."
Referanser
https://www.bleepingcomputer.com/news/securit[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>