Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 10 September 2021

2021.09.10 - Nyhetsbrev

Sikkerhetsoppdatering for Citrix Hypervisor. Russlands Yandex sier at de har avvist det største DDOS-angrepet i historien.

Sikkerhetsoppdatering for Citrix Hypervisor

Citrix har gitt ut sikkerhetsoppdateringer for å løse sårbarheter i Hypervisor. Oppdateringene retter 5 svakheter som kunne gjøre det mulig for en angriper å ta kontroll over et berørt system.
Referanser
https://support.citrix.com/article/CTX325319

Russlands Yandex sier at de har avvist det største DDOS-angrepet i historien

Et cyberangrep mot den russiske teknologigiganten Yandex sine servere i august og september var det største kjente distribuerte denial-of-service (DDoS)-angrepet i internettets historie, sa selskapet torsdag. DDoS -angrepet, der hackere prøver å oversvømme et nettverk med uvanlig store mengder datatrafikk slik at det ikke lenger kan takle omfanget av forespurte data, begynte i august og nådde et rekordnivå 5. september. "Våre eksperter klarte å avvise et rekordangrep på nesten 22 millioner forespørsler per sekund (RPS). Dette er det største kjente angrepet i internettets historie," sa Yandex i en uttalelse.
Referanser
https://slashdot.org/story/21/09/09/2139252/r[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>