Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 2 October 2019

2019.10.02 - Nyhetsbrev

Sykehus sender pasienter på dør etter ransomware-angrep. Cyberangrep koster dansk høreapparatselskap minst 800 millioner.

Cyberangrep koster dansk høreapparatselskap minst 800 millioner

Demant, en av verdens største produsenter av høreapparater, ble i forrige uke rammet av et cyberangrep. Dansk presse har beskrevet angrepet som løsepengevirus, uten at selskapet har bekreftet dette. Selskapet anslår et inntektstap på over 800 millioner NOK. Det gjør angrepet til et av de dyrere som er kjent, inkludert cyberangrepet mot Norsk Hydro tidligere i år. Demant opplyser at de forventer at alle forretningskritiske systemer vil være gjenopprettet i løpet av to til tre uker.
Referanser
https://www.digi.no/artikler/cyberangrep-kost[...]

Sykehus sender pasienter på dør etter ransomware angrep

Flere sykehus i USA og Australia er rammet av ransomware. Sykehusene har som følge av angrepene blitt nødt til å avlyse operasjoner, fordi viktige systemer er rammet.
Referanser
https://threatpost.com/ransomware-attacks-lea[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>