Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 24 October 2019

2019.10.24 - Nyhetsbrev

Både FireFox og Chrome er sluppet i nye versjoner som utbedrer flere sikkerhetssvakheter. Flere mistenkte arrestert i Spania etter CEO-svindel som blant annet rammet Norge.

Flere svakheter fikset i Firefox 70

En kritisk og flere alvorlige feil er fikset i Firefox 70. Den kritiske sårbarheten er relatert til feilhåndtering i WebRTC, der en video-fil kan føre til et utnyttbart kræsj (heap corruption).
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

Flere mistenkte arrestert i Spania etter CEO-svindel

Tre personer tilknyttet en gruppering som har drevet med CEO-svindel er arrestert i Spania. Personene er mistenkt for å ha svindlet til seg minst ~108 millioner kroner fra 12 land, blant annet Norge.
Referanser
https://www.bleepingcomputer.com/news/securit[...]

Chrome 78 er sluppet i stable med 37 sikkerhetsfikser

I siste oppdatering av Google Chrome er 37 sikkerhetsfikser sluppet. Tre er av alvorlighetsgrad "høy". I tillegg er det integrert støtte for DNS-over-HTTPS (DoH) som et eksperiment for alle plattformer, untatt Linux og iOS.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2019/10[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>