Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 3 March 2022

2022.03.03 - Nyhetsbrev

Angripere bruker nettverksenheter som inspiserer trafikk til DDoS-angrep. Ny sikkerhetsoppdatering for Google Chrome.

Angripere bruker nettverksenheter som inspiserer trafikk til DDoS-angrep

En ny type DDoS-angrep er for første gang sett utnyttet i virkeligheten, etter det ble presentert som en teoretisk mulighet for seks måneder siden. Med denne typen angrep er terskelen for store DDoS-angrep lav, da det trenger så lite som 1/75 del av båndbredden i forhold til trafikken som blir generert. Angrepet bruker sårbare brannmurer og innholdsfiltreringssystemer i trafikkstrømmen for å reflektere og forsterke angrepstrafikken mot offerets maskin.
Referanser
https://thehackernews.com/2022/03/hackers-beg[...]

Ny Google Chrome sikkerhets-oppdatering

Chrome har kommet ut med en ny oppdatering til desktop som innholder en rekke sikkerhets-oppdateringer. Blant annet er det ni sikkerhetsfikser som har blitt kategorisert med høy viktighet.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2022/03[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>