Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 23 November 2022

2022.11.23 - Nyhetsbrev

Microsoft deler detaljer rundt sårbarhet i Boa web server som er brukt i en del IoT/OT-utstyr. Nighthawk er et nytt verktøy for pentesting som kan bli misbrukt i framtiden av trusselaktører.

Microsoft deler detaljer rundt sårbarhet i Boa web server

Microsoft deler detaljer om sårbarheter i Boa web-server. I 2005 ble utvikling av Boa web server avsluttet, men flere IoT/OT-produkter og utviklingsmmiljøer fortsetter å benytte seg av programvaren. Microsoft mener at svakhetene kan bli brukt for å ramme kritisk infrastruktur i framtiden.
Referanser
https://www.microsoft.com/en-us/security/blog[...]

Nighthawk er et nytt verktøy for pentesting som kan bli misbrukt

Proofpoint har skrevet en bloggpost om det nye pentesting-verktøyet Nighthawk. Verktøyet er nytt og har så langt bare blitt brukt til lovlig virksomhet, som red team-testing. Historien viser imidlertid at piratkopierte versjoner av denne typen verktøy fort kan komme i hendene på trusselaktører. Verktøyet benytter seg av avanserte teknikker for å unngå deteksjon.
Referanser
https://www.proofpoint.com/us/blog/threat-ins[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>