Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 12 September 2018

2018.09.12 - Nyhetsbrev

Microsoft gir ut månedlige sikkerhetsoppdateringer, der tre av svakhetene allerede utnyttes aktivt i angrep. Adobe slipper sikkerhetsoppdatering for Flash Player og ColdFusion.

Microsoft gir ut månedlige sikkerhetsoppdateringer

Microsoft har gitt ut sine månedlige sikkerhetsoppdateringer, som denne gangen består av totalt 64 bulletiner, hvorav 17 er vurdert som kritiske. Blant oppdateringene finner vi bl.a. en patch for siste ukes mye omtalte 0-day svakheten i Task Scheduler, CVE-2018-8440. Også to andre svakheter utnyttes allerede i aktive angrep.
Referanser
https://portal.msrc.microsoft.com/en-us/secur[...]
https://threatpost.com/microsoft-patches-thre[...]

Adobe slipper sikkerhetsoppdatering

Adobe slipper sikkerhetsoppdatering for produktene Flash Player og ColdFusion. Svakhetene som er rettet i Flash Player skal ved utnyttelse kunne gi angriper mulighet til å hente ut informasjon fra det berørte systemet.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]
https://helpx.adobe.com/security/products/col[...]
https://www.us-cert.gov/ncas/current-activity[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>