Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 18 September 2018

2018.09.18 - Nyhetsbrev

Sikkerhetsoppdatering fra Apple for iOS, tvOS, Safari og watchOS. TechCrunch skriver om nye privacy og sikkerhetsfunksjon i iOS 12, som har blitt sluppet i dag.

TechCrunch skriver om nye privacy og sikkerhetsfunksjon i iOS 12


Apple har i dag sluppet iOS 12. TechCrunch har i den anledning en artikkel med en gjennomgang av nye privacy og sikkerhetsfunksjoner i det oppdaterte operativsystemet. De har også en artikkel med forslag til konfigurasjonsendringer for å gjøre OSet sikrere.
Referanser
https://techcrunch.com/2018/09/11/the-best-se[...]
https://techcrunch.com/2018/09/17/five-securi[...]

Sikkerhetsoppdatering fra Apple for iOS, tvOS, Safari og watchOS


Apple gir ut sikkerhetsoppdatering for flere av deres produkter. For iOS er det flere viktige oppdateringer. Blant annet er det mulig å ta kontroll over en sårbar enhet via Bluetooth, eller å avlytte Bluetooth-kommunikasjon. Det er også mulig å eskalere rettighetene til en app gjennom kjernen eller systemet for media-avspilling.
Referanser
https://support.apple.com/en-ca/HT201222

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>