Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 25 September 2018

2018.09.25 - Nyhetsbrev

PST mistenker datainnsamling via trådløst nettverk i stortingsbygningen. Apple med sikkerhetsoppdatering til macOS Mojave.

Apple slipper oppdatering til macOS Mojave

Apple har gitt ut en sikkerhetsoppdatering som fikser en rekke svakheter i deres nyeste utgave av macOS, Mojave. Ved utnyttelse av en av svakhetene vil angriper kunne ta kontroll over det berørte systemet. Det er også en svakhet som muliggjør avlytting av Bluetooth-kommunikasjon. Vi anbefaler å oppgradere operativsystemet fortløpende.
Referanser
https://support.apple.com/en-us/HT209139

PST tror russisk spionsiktet fikk informasjon fra trådløst nettverk

PST mistenker at den russiske mannen som er siktet for spionasje samlet data fra nettverk eller trådløse signaler i stortingsbygningen. Mannen nekter for å ha gjort noe galt.
Referanser
https://www.aftenposten.no/norge/i/6nRgx8/Spi[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>